In de zomer van 1979 besloten enkele vrienden tot het oprichten van een muziekgroep met de bedoeling om tijdens carnaval in Oeteldonk samen gezellig muziek te maken.

Er werd besloten om één keer per jaar, twee weken voor carnaval, gezamenlijk te repeteren. Deze traditie vindt nu nog steeds elk jaar plaats, De muziekvrienden die destijds de basis hebben gelegd voor Carnavalsvereniging Altijd Goed zijn Joop Peters, Koos Schellings, Dick en Nico de Jeu.

Deze laatste was trendsetter van de muziek welke we vandaag de dag nog steeds spelen. Helaas is Nico ons enkele jaren geleden ontvallen. Joop Peters  is ons ontvallen op 9 november 2015

De bezetting destijds van 10 muzikanten is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een orkest van enthousiaste muzikanten. Een aantal van deze muzikanten zijn afkomstig uit de regio 's-Hertogenbosch, de overigen komen uit de regio Leiden en Rotterdam.

De algemene muzikale leiding was in handen van Joop Peters. De arrangementen worden tegenwoordig geschreven door Ton Peters en zijn speciaal afgestemd op de bezetting van Altijd Goed, hiervoor wordt een geheel eigen sound gecreërd. Het repertoire strekt zich dan ook uit van Zuid Amerikaanse muziek tot aan walsmuziek terwijl ook ruimschoots aandacht wordt besteed aan de vrolijke carnavalsklanken.