november 1975 het eerste herfstconcert - laatste herfstconcert november 2003

 

Herfstconcert de tweede  zondag

na het kwékfestijn

Woensdag 17 november 2004 Stadsblad
de Dréuglôpers vieren 33 jarig bestaan  Dag 29e Herfstconcert             Welkom 1e Herfstblaosbal

Blazergezelschap de Dréuglôpers viert dit jaar haar 33 jarig bestaan en om dit feestelijk in te luiden vindt er op zondag 21 november, geheel volgens traditie een Herfstconcert plaats. Dit jaar een concert met een totaal andere opzet. Het is tijd voor wat anders ", stelt Eddy Netten, lid van de commissie Herfstconcert.
Meer dan honderd muzikanten en vijf zangers. Dit zijn dé ingrediënten van het Herfstconcert van de Dréuglôpers. Zij krijgen dit jaar steun van goed geselecteerde kapellen en clubs, zoals de Gespleten Klomp uit Leiden en de Oeteldonkse Krukskes en Piccolo en uit Vught de Knolderapen.
Een opvallende artiest is dit jaar Kees Verlaar, naar verluidt de Bossche Frans Bauer. " Vorig jaar kwam deze man ineens het podium op tijdens ons Herfstconcert en begon te zingen. Dat was nog goed ook. Hij kreeg het gehele plubliek op zijn hand, vandaar dat wij hem dit jaar hebben uitgenodigd ", aldus Netten.
Hij vervolgt: " Het wordt een completer concert. Wij willen het plubliek meer entertainen. In het verleden speelden wij alleen zware stukken. Dit jaar is het wat afwisselender en luchtiger ".