boerenkapel de Dréuglôpers was een graag geziene gast tijdens muzikale opluisteringen van allerlei activiteiten. boerenkapel de Dréuglôpers zorgen voor de juiste gezellige toon. Zij verloochenen hun Oeteldonkse afkomst niet en dragen met muzikaal vuurwerk en Bourgondische gezelligheid bij aan uw feest, braderie, sportdag of andere activiteit.

Dat deze Boerenkapel zeer populair was mag blijken uit hun 40jaar bestaan en de vele optredens in binnen- en buitenland. Op vele plaatsen hebben zij bijgedragen aan de diverse feesten.

De wijnfeesten in Duitsland en de Bierfeesten in België of hun opwachting in Milaan, Italië zijn noemenswaardig hoogtepunten. En vergeet vooral het jaarlijkse carnaval in Oeteldonk ('s-Hertogenbosch) niet.

Met een flinke bezetting spelen zij de meest uiteenlopende blaasmuziek, waaruit steeds de gezellige toon de hoofdmoot speelt. De trompetten en trombones, het slagwerk, de saxen of klarinetten, de bas en tuba's. De arrangementen zijn allemaal op elkaar afgestemd. Dit orkest was één grote draaiende machine van gezellige muziek.
Uitermate geschikt voor uw open dag, sportdag of andere (buiten) activiteit.

gisteren maandag 18 maart 2013 (gezamelijk) beslist dat het over is met boerenkapel de Dréuglôpers helaas het doek is gevallen bedankt allemaal voor de mooie jaren