OeteldonkFanclub - 17 februari 2019 - 11 jaar

Op 17 februari 2019 bestaat dan ineens je grootste hobby de OeteldonkFanclub 11 jaar , al bijna 11 jaar deel je je liefde voor het Oeteldonkse carnaval met meer dan 6300 volgers , een geweldig iets , zoveel OeteldonkFan's

Ook 11 jaar je best gedaan om het o zo mooie en unieke Oeteldonkse carnaval te promoten en er aandacht aan te besteden in de vorm van het uitdragen en het aankondigen van de vele festiviteiten van de vele Clubkes die Oeteldonk RIJK is !!!

Erg mooi en vooral leuk en bijzonder dat ik als NIET Oeteldonker bijna al 11 jaar op deze manier en met enorm plezier een steentje heb mogen bijdragen !

Natuurlijk is er ook wel eens iets niet goed gegaan , bijvoorbeeld door onwetendheid iets verkeerd geschreven of wederzijds niet eens ziijn met iets , maar Oeteldonk zal Oeteldonk niet zijn dat zoiets ook weer snel oplost !
( Sorry Joery )

Ik hou erg van Oeteldonk en zijn Oeteldonkers , maar ik word er best wel zenuwachtig en onrustig van met het komende 11 jarig jubileum omdat ik niet weet wat ik er mee aan moet , ik heb nog nooit een jubileum meegemaakt van mijzelf in deze vorm , en ook niet even geld liggen om een receptie of zoiets te geven ,maar ik heb in ieder geval al een prachtig cadeau gekregen van mijn Mariette , namelijk een 3 daags verblijf in Hotel van der Valk in Den Bosch zodat ik alle carnavalsdagen in Oeteldonk kan zijn , meer dan geweldig !

Ik hoop dat ik tijdens het 11 jarig bestaan 6.666 volgers op de OeteldonkFanclub heb , dat zou ook een heel mooi cadeau en waardering zijn !!!

Maar het is nog lang niet zover , eerst nog naar de 11de van de 11de , de opening van het carnavals seizoen 2019 en dan de spannende bekendmaking van de opvolger van prins Amadeiro XXV namelijk Amadeiro de XXVI

Ik wens alle Fan,s , Vrijwilligers , Clubkes en alle Oeteldonkers heel veel succes en plezier in de voorbereidingen naar het mooiste carnaval van Nederland , het Oeteldonkse carnaval
Carnaval in Oeteldonk 3 - 4 en 5 maart 2019 ( Motto : Oeteldonk leeft ! )

HARTELIJK BEDANKT DAT IK 11 JAAR TUSSEN EN MET DE OETELDONKERS DIT HEB MOGEN DOEN !!!

Met Oeteldonkse groet ,
Martin Vedder - beheerder OeteldonkFanclub