Op maandag 04 maart zal de grote optocht weer in zijn volle glorie door de straten van Oeteldonk trekken.

Al weken lang zijn de bouwers bezig om weer fantastische wagens te bouwen.

Vele uren worden besteedt aan lassen, gazen, plekken en schilderen. Alles met het doel Oeteldonk die maandag wederom te laten stralen. Ook door de komst van Amadeiro XXVI en zunne adjudant wordt er alles uit de kast getrokken om onze Hoogheid te imponeren.
Maar er is ook een aandachtspunt:

we kunnen nog ondersteuning van muziek gebruiken in de optocht van Oeteldonkse clubkes.
Dat hoeft niet in vorm van de gehele optocht meelopen (maar dat zou wel fijn zijn), maar dat kan in overleg ook een gedeelte met muziek.   De muziek is in de optocht is het toetje die zowel de optocht mooier maakt, het publiek in sferen brengt en de bouwers waardering geeft.
Dus schroom niet en meldt je vandaag nog aan.
Dat kan via: Verenigingszaken@oeteldonk.org   Gerry Castelijns Minister van Verenigingszaken

Route Grote Optocht Oeteldonk 2019  De Grote Optocht van Oeteldonk trekt maandag 4 maart 2019 door de stad. De route is dit jaar ongewijzigd gebleven. De optocht begint om 12.33 uur. De stoet ontbindt naar verwachting rond 16.11 uur in de Markstraat.

Bekijk hier de volledige route:
Van Grobbendoncklaan (opstellen), Graafseweg, Hinthamereinde, Hinthamerstraat, Torenstraat, Parade, Triniteitstraat, Oude Dieze, Verwerstraat, Achter het Stadhuis, Achter het Verguld Harnas, Vughterstraat, Schapenmarkt, Markt, Marktstraat (ontbinding).

Meedoen als kleine loopgroep? Kleine loopgroepen en individuele deelnemers kunnen zich tussen 11:11 uur en 12:11 uur nog inschrijven bij het inschrijfbureau (bushalte aan de Van Grobbendoncklaan) voor deelname aan de Grote Optocht.