VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR DE GROTE OPTOCHT VAN OETELDONK OP 4 MAART

Het ministerie van Optochten is op zoek naar Oeteldonkers die willen mee helpen om de Grote Optocht dit jaar wederom tot het hoogtepunt van ons unieke carnaval te maken. Op maandag 4 maart trekt de Grote Optocht door de straten van de Bossche binnenstad, de start is om 12.33 uur. De stoet ontbindt naar verwachting rond 16.11 uur in de Markstraat. Heb je zin en tijd om een helpende hand te bieden op deze dag?

De ‘Grote Optocht’ trekt al sinds 1882 door de straten en doet dan ook eer aan de bijnaam ‘Oeteldonks oudste en mooiste’.

De Grote Optocht van 2019 zal de eerste optocht zijn waarin Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Amadeiro XXVI en Zijn Adjudant kennis maken met alle boeren en durskes van ons mooie durp en alle toegestroomde burgers en buitenlui uit de omliggende watervrije moerassen en zandwoestijnen en van nog verder weg.

Wij zijn op zoek naar Oeteldonkers die de optocht willen begeleiden en tevens zoeken we Oeteldonkers die vooraan in de Grote Optocht het optochtprogramma willen uitdelen aan het in grote getallen verzamelde publiek.

Kom jij ons helpen?
Heb je interesse of wil je meer weten mail dan naar