Programma D'n Elfde van d'n Elfde 2019

D’n Elfde van d’n Elfde, houd ‘m vrij en ben d’r bij!

Maandag of niet, d’n Elfde van d’n Elfde is en blijft natuurlijk de dag waarop ons carnavalsseizoen wordt geopend. In samenwerking met dit jaar liefst 56 (!) Oeteldonkse horecabedrijven en talrijke clubkes is opnieuw een mooi programma samengesteld.

Voor 2019 hebben we de woorden ‘onder mekaor’ meer inhoud gegeven bij de viering van de feestelijkste feestdag van het jaar. Zo zal voorafgaand aan de opening, vanaf 10.22 uur, door Frank van den Wildenberg en Kelsey Ikkersheim een heuse samenzang op de Parade worden georganiseerd, waarmee D’n Elfde van d’n Elfde een nóg grotere betekenis krijgt. ‘Onder mekaor’ zorgen we ervoor dat onze Peer vaan den Muggenheuvel een ‘wèrrum welkom kregt’.

De daaropvolgende opening belooft dit jaar een hele speciale te worden. Naast traditionele elementen als het volkslied, het OetelKeinderKennisRundje voor de jeugd, natuurlijk de officiële opening van het seizoen door onze burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel en het hijsen van de jaarvlag, zorgt een aantal verrassingen voor een spectaculaire presentatie.

Om ongeveer 13.33 uur is het in de Uilenburg ‘terug in de tijd’. Onder het motto: “Kende gij dun deze nog, nog, nog” zal presentator Huub van Mackelenbergh, samen met twee ras-Oeteldonkse carnavalsverenigingen, op interactieve en hilarische wijze jullie kennis testen over de Oeteldonkse carnavalsmuziek en alles wat daarmee te maken heeft (of niet). Word jij die Oeteldonker die de wisseltrofee mee naar huis neemt?

Kortom, onder mekaor maken we er een prachtig feest van! Houd ‘m vrij en ben d’r bij!! (klik op afbeelding om pdf (5.9MB) te openen).