ARTIESTEN

Vanaf mijn 3e liep ik al rond in de slagerij van mijn opa en oma, terwijl de muziek harder moest van mij liep ik vrolijk rond, het was er altijd een feest. Mijn schooltijd ben ik gelukkig goed door gekomen ondanks dat ik er niet echt veel om gaf. In 1997 begon ik ook echt meer te doen met muziek, met name zingen.

Tijdens het 50-jarige feest van mijn peettante hebben mijn oom, ik en een discotheek ervoor gezorgd dat ik er zou optreden. Dat is iets wat ik nooit meer vergeet. Rond een uur of 10 vroeg ik of mijn tante even naar voren wilde komen omdat ik haar iets wilde geven. Toen het liedje begon stond ik daar, met een bos rode rozen in mijn hand. Ik zong het nummer "Op rode rozen vallen tranen" van Frans Bauer, op dat moment heb ik mijn peettante een bos van 50 rode rozen geven. Dat was mijn 1e echte optreden.  Vanaf die tijd is het echt serieus geworden. In 2002 heb ik samen met Danny - Wim van Nimwegen een carnaval nummer op genomen. Zoiets was nieuw voor me, ik had bijna mijn Bossche accentje afgeleerd, en toen moest het juist. In 2003 kwam de CD Singel "Niet meer dromen" uit. Deze CD Singel werd met open armen ontvangen door de mensen, dit bleek wel op de presentatie waar het lekker druk was.

 

Amanda is in 1988 in ’s-Hertogenbosch geboren. Ze heeft zingen altijd al leuk gevonden, want toen ze zes jaar oud was deed ze mee aan de mini playbackshow, maar kwam helaas niet door de voorrondes heen. Op de basisschool werd ook wel eens gezegd dat ze later iets met toneel of muziek moest gaan doen.

Deze tip heeft Amanda ook nooit vergeten, want in 2004 kwam Amanda op het idee om een benefietconcert te geven voor het goede doel Villa Pardoes.  Dit heeft ze samen met haar moeder georganiseerd en het was een groot succes!  Er deden talloze artiesten aan mee, Ook hier is het voor Amanda allemaal begonnen, Amanda en haar moeder kwam op het idee om Amanda een nummer te laten zingen deze dag van Frans Bauer, maar dan wel met eigen tekst. Het was het nummer van ‘heb je even voor mij’, maar dan nu met de tekst ‘een heel groot benefiet’.  Amanda is het zingen hierdoor alleen maar leuker gaan vinden en heeft ook zangles genomen om het die dag goed uit te laten komen. Ze vond het super om voor al die mensen te zingen.  Sinds 10 oktober 2004 is Amanda serieus met zingen bezig

Arno een zanger uit Den Bosch....Al heel jong stond ik op mijn kamer mee te zingen met sterren zoals Elvis en Cliff Richard.

Mijn ooms hadden toen al heel lang een band dus ging ik regelmatig mee naar optredens. Zelf trad ik toen nog niet op, dat gebeurde op latere leeftijd in een cafe.

Er was daar een talentenjacht bezig en omdat ik altijd meezong aan de bar vroegen ze of ik mee wilde doen. Daar stond ik dan met mijn grote mond met podiumvrees zoals zo velen die voor de eerste keer meedoen.

Nu 13 jaar en 3 albums verder vind ik het nog steeds leuk om te doen. Mijn repertoire is bijna helemaal Engelstalig met nummers van o.a Rene Froger, Tom Jones, The Cats en ook rock & Roll.

Maar ook rustige dansmuziek en eigen liedjes zing ik graag. Een aantal fragmenten kunt u op mijn site beluisteren.

 

Danny en Angelique komen beiden uit Den Bosch en vormen in het dagelijks leven ook een paar. Zij hebben twee zoons van 17 en 11 jaar oud.

Danny is begonnen met zingen zo'n jaar of 15 geleden. Hij ging toen vaak mee om het geluid bij diverse artiesten te verzorgen. Dat was in de tijd dat de Soundmixshow zeer populair was. Bij de Soundcheck moest hij dan de microfoon ter hand nemen om te testen waarbij op enig moment mensen zeiden:"Probeer zelf eens wat te zingen." 

Vanaf dat moment is hij gaan zingen in diverse bandjes en later ook solo. In 1996 werd hij gevraagd om het koorwerk te doen bij de single :"Leve de lol" van Die Knapen waarna hij diverse keren CD heeft ingezongen.  Angelique begon al heel vroeg met zingen en wel op 6 jarige Door deze groep werd een CD uitgebracht waarop door Angelique ook een solo nummer werd gezongen. In december 1997 werd zij gevraagd om met de Koninklijke Harmonie en met Edwin Bekker het nummer "De regenboog" te zingen. Danny zong toen in die tijd bij de band Peanuts en Angelique bij de Flying Stars. leeftijd. Zij maakte later deel uit van de Vocal Group Den Bosch. 

Frank van de Wal is een zanger uit het brabantse Den Bosch en heeft al heel wat mooie liedjes op zijn naam staan zoals: "Melanie uit thesaloniki" "Ieder woord dat was gelogen" "Blijf maar bij mij vannacht" en "Dans met mij mi amore".

Het eerste Album van Frank heet "Zomerzon,Zee en Palmenstrand"en daar staan hele mooie liedjes op.

Ook heeft Frank een Duet Single gemaakt samen met Gerda de Hart en die heet "Duizend Dromen".

Kijk voor meer info op zijn Website of Fansites. Frank je bent een super Kanjer. Frank heeft inmiddels ook een tweede Album gemaakt met de titel "Liefde en Geluk" een Album met daarop 12 nummers waarvan er twee op staan van zijn laatste single.

Enkele nummers van zijn Album zijn:"Het gaat te keer als nooit te voren" "Zoek je naar liefde" "Tijd voor 'n verzetje" "Achter zoveel dromen" "Dronken van Liefde".

Franky Falcon het feestbeest uit Den Bosch, Franky weet wel hoe je een zaal vol mensen op zijn kop kunt krijgen, Franky ga zo door en zeker met zingen van het liedje "Wij zijn jong Oh maria" en persoonlijk vind ik (Rene) dit een heel mooi nummer.

Franky zijn voorlaatste CD-Single "Ik dans,met jou de flamenco"is ook heel mooi. Franky heeft weer een nieuwe single uitgebracht met de titel "Dorpje aan de middellandse zee"op deze single staan ook weer mooie nummers op. Je bent ook voor ons een topper overal waar je bent staat echt alles op z'n kop. Franky Falcon heeft weer een dvd uitgebracht met de titel Franky Falcon in Turkije. Ook zit Franky Falcon al 15 jaar in het vak. 

Neem ook eens een kijkje op de vernieuwde website van Franky Falcon Franky Falcon het feestbeest uit Den Bosch, Franky weet wel hoe je een zaal vol mensen op zijn kop kunt krijgen, Franky ga zo door en zeker met zingen van het liedje "Wij zijn jong Oh maria" en persoonlijk vind ik (Rene) dit een heel mooi nummer. Franky CD-Single "Ik dans,met jou de flamenco"is ook heel mooi.

Jack werd grootgebracht met muziek, zijn vader had een opnamestudio en de eerste opnames van Jack werden gemaakt op driejarige leeftijd, hij kon niet lezen en schrijven maar hij verzon ter plekke de teksten, papa Jack wist het toen al zeker dat er weer een van Raamsdonk de muziek in zou gaan. 
 

De tijd brak aan dat hij regelmatig meeging naar optredens van zijn vader en zo leerde Jack al op jonge leeftijd veel artiesten kennen, dit was kennismaking in de wereld der artiesten, een wereld die hard is om te overleven want niemand gunt een ander zijn succes. 
Als Jack vijftien is en hij wat liedjes inzingt blijkt dat Jack Sr deze opnames laat horen aan een platenbaas en die besluit om de opnames te Onder de naam Jack Elmondo. komen de eerste optredens.
De laatste jaren is het voor Jack allemaal heel snel gegaan, hij werd gevraagd voor grote evenementen en zong zelfs voor dertigduizend mensen in een groot voetbalstadion. Ook de eerste single van Jack is enorm goed ontvangen: “Yo te quiro mi amore”.  In begin 2005 is het dan zo ver het debuut album van Jack Elmondo is geboren en krijgt de naam “Ik wil in jouw armen dromen”,  gebruiken voor wat verzamel cd's.

Jack van Raamsdonk word geboren op 1 oktober 1963 op Herven in 's-Hertogenbosch, vlakbij de Maas en midden in de weilanden en zicht op de trots van Den Bosch, de St-Jan.

Jack zijn vader Koos van Raamsdonk was jarenlang tenorsaxofonist bij de bekende band The Bolero's waar o.a ook Christ en Jo Hoedemakers, Piet doomernick, Nico Damen en Ton v.d Dungen bij speelde.

Toen Jack nog heel klein was stond zijn leven al in het teken van de muziek, hij hoorde natuurlijk niets anders dan de klanken van vooral The Bolero's en veel Nederlandstalige muziek, wat ook altijd een basis zou blijven in zijn carričre. Op Herven waar Jack toen woonde werden al deals gemaakt voor plaatopnamens van The Bolero's, de producer was de bekende Musicus Frans Kerkhof en de platenfirma was Dureco.

Als kind kreeg Jack de kans om natuurlijk ook muzieklessen te gaan volgen en dat ging hem vooral in het begin niet altijd goed af, het duurde hem allemaal te lang maar na diverse instrumenten bespeeld te hebben verloor hij zijn hart tenslotte aan Het drumstel.

Al op zeer jonge leeftijd heeft Johan belangstelling voor alles wat met muziek te maken heeft en met name de King of ‘Rock and Roll’ . Elvis Presley is zijn grote voorbeeld, iets wat u ook in zijn repertoire en performance terug zult zien.

Toch zou het nog tot december 2003 duren voordat hij echt ontdekt werd. Tijdens een optreden was ook Hans Meeuwisse (ex bassist- van de Swinging Soul Machine) aanwezig.

Deze was dusdanig onder de indruk dat hij Johan onder zijn hoede de nam. Vanaf toen ging alles als in een stroomversnelling. Een eerste eigen nummer, "zonder jou’ genaamd, werd zeer goed ontvangen. Hoogtepunt tot nu toe was wel het optreden op de markt in Den Bosch waar Johan voor enkele duizenden zijn opwachting mocht maken.

Inmiddels is na de eerste cd single welke begin januari 2005 uitkwam ook een heus album uitgebracht! Hierop staan 12 nummers waaronder 4 eigen songs welke door Hans Meeuwisse zijn geschreven en gearrangeerd!! Zijn optredens, die hij verzorgd van Limburg tot Groningen,brengt hij vol dynamiek. Met nummers als "Bloed Zweet en Tranen", " Love is in the air",weet hij iedereen aan zich te binden.

De Bossche volks zanger Kees Verlaar werd geboren 12 Juni 1961 onder de naam Kees van Laarhoven in volkswijk `t Zand  vlakbij het Centraal Station in `s - Hertogenbosch.

Kees Verhuisde  op z'n 4e jaar naar  Den Bosch West.  Kees  speelde graag toneel op de Lagere school en zong regelmatig in school musicals mee.Kees ging bij het Bosch Toneel en speelde daar kleine rolletjes.

Maar Kees vond zingen toch leuker en ging op zangles bij Helena Hoogendorp in Vught, waar hij klassiek geschoold werd. 

Helena raadde hem aan Opera of Operettezanger te worden, maar het hart van Kees klopte voor het Nederlandse levenslied, en vertolkte o.a. liedjes van Koos Alberts, Andre Hazes, Jantje Koopmans, en later van Frans Bauer. Er werd hem geadviseerd een eigen repertoire op te gaan nemen.

Via via  kwam Kees in contact met Hans van Wiggen die 4 hele mooie nummers voor hem schreef. O.a. het lied: Na elke traan komt weer een lach, waarmee Kees  bij de Laatste 40 kandidaten van het TROS talentenprogramma: Een ster in 40 dagen is gekomen. Kees heeft ook 2 hele mooie carnavals nummers opgenomen. Kees heeft maar een motto en dat is: blijf maar met beide benen op de vloer staan, dan ben je ver genoeg.

Ik ben op 7 november 1975 in het Brabantse Den Bosch geboren. Het nederlandstalig lied is mij met de paplepel ingegeven. In mijn ouderlijk huis werd dit de gehele dag gedraaid.

Ik kan me geen dag herinneren dat ik niet heb gezongen."EEN DAG NIET GEZONGEN IS EEN DAG NIET GELEEFT" zeg ik dan ook altijd.  Ik zing dan ook van s'morgens vroeg tot s'avonds laat alle nummers uit volle borst mee ,  maakt niet uit waar dat ik ben.

Als ik ergens met een nummer stond mee te zingen , kwamen er heel vaak mensen naar mij toe om te zeggen dat ze me goed vonden zingen en vertelde mij dat ik meer met mijn stem moest gaan doen.  Toen kwamen ze op het idee om mij op te geven voor idols.

Nee heb je en ja kun je krijgen.Ik kreeg een uitnodiging en mocht naar de selectie dag in Eindhoven.  Ja , leuke , mooie , zuivere stem , maar jij bent niet wat we zoeken , was het resultaat.Jammer helaas , dan maar verder gaan met "hobby"-zingen op feestjes.

In mei 2006 kom ik via een nichtje in contact met John Baginda van Let's go party. Na een praatje werd er een afspraak gemaakt om een paar nummers voor te zingen in een studio. John was tevreden.

Rienie v.d. Kerkhof, wonend in Rosmalen en wel in de wijk Hintham. Als kind was ik altijd al bezig met muziek, ander speelgoed deed me niets.

Op mijn 8e begon ik interesse te krijgen in het drummen, kreeg voor mijn verjaardag een drumstel en tevens drumles.Ook begon ik bij de drumband Glorieus en Sint Cecelia, daarna nog bij diverse andere bandjes gedrumd.  

Toen kwam de liefde voor het zingen erbij, dit was voor mij een hele leuke hobby. Ook deed ik regelmatig mee aan playback-shows en won deze ook nog, dit misschien wel omdat ik totaal geen zenuwen of spanningen kende.

Op feestjes werd er vaak gevraagd of ik een “nummertje”wilde zingen, dit deed ik maar al te graag! Men zei altijd, dat ik er wat meer mee moest gaan doen, maar hier kwam nooit iets van, omdat ik dacht:”Het zal allemaal wel.”

Tot op een gegeven moment ik zoiets had van “misschien hebben ze wel gelijk”en ben eens wat rond gaan kijken. Ik kwam via een collega in contact met Gert-Jan Dekkers van El Mieno Drive In show en hij heeft mij het zetje in de rug gegeven.dam. Mijn muziek bestaat vooral uit nummers van Nederlandse bodem.

Roy begon als eerst te zingen toen hij 7 jaar was, toen zijn oma 75 jaar werd (''Ik zing dit lied voor jou alleen'') Steeds weer vaker gezongen want mensen zeiden dat het heel goed klonk.

Toen is Roy op zijn kamer gaan oefenen met een microfoon en boxen en dat ging heel goed. Met zijn  10e jaar werd hij soms al uitgenodigd om te zingen.

Hij zong ook vaak en nog steeds met andere artiesten zoals: Franky Falcon, John de Bever, Max Muiderman, Niek Damen, William en Grad Damen. Roy zingt ook vaak op schoolfeesten en ook iedere leraar zegt: Roy je kan erin verder gaan. Met John de Bever zong hij ook altijd en die zei ook: Roy je kunt het best je moet verder gaan jongen! 

Op de voetbalclub zingt Roy ook altijd en die zeggen precies hetzelfde. Dus zeiden er velen: Waarom geen CD? Maar voor zo'n CD is veel geld nodig. Roy is nu bezig met sponsors te zoeken dus mochten die er zijn meld u zich aan .

En met zangles voor als mijn stem steeds een beetje schor klinkt. Maar er komt een CD! Dat is een ding wat hij zeker weet.

William geboren in Den Bosch op 14-03-87. Ik heb altijd al gevoel voor muziek gehad, op 10 jarige leeftijd begon ik als DJ te draaien bij een buurthuis en daarnaar ben ik met m’n eigen Drive-Inn begonnen. Ik draaide vooral bij de voetbalclub waar ik zelf ook voetbalde.

Bij de voetbalclub traden ook vaak artiesten op zoals John de Bever, Franky Falcon en Max Muideman. 

Ik vond het zingen leuk en toen ben ik thuis op mijn kamer gaan oefenen en het ging best goed. Op de voetbalclub had ik een paar keer gezongen en ik kreeg best leuke reacties van de mensen. John de Bever had tegen mij gezegd dat ik erin verder kon gaan en zo is het balletje gaan rollen.  k werd bij een aantal feestjes gevraagd om te komen zingen en toen wilde ik een cd maken en Frank van de Wal heeft mij daarbij geholpen. Nu heb ik een cd: Zo’n mooie meid als jij. Waarvan U op deze site nog meer informatie van kunt bekijken. William is een Bossche zanger en weet  menig hart al te veroveren.

Zijn nummers "Zo'n mooie meid als jij" en "Heb jij vanavond tijd voor mij" slaan heel goed aan bij het publiek zoals ook de nummers van andere zangers.

‘Forever' op uw feest is gegarandeerd het dak eraf!

De band beschikt over een breed repertoire; van Frans Bauer tot Golden Earing en via Brian Adams weer terug naar Corry Konings.

Daarom is ‘Forever' geschikt voor elke leeftijdscategorie.  Zij zijn de perfecte band voor uw personeelsfeest,bruiloft of braderie.

‘Forver' is voorzien van een complete geluids- en lichtinstallatie, bediend door een ervaren technicus, die ervoor zorgt dat deze 4-koppige band nog beter in the spotlights staat!

Martin Burg is geboren op 22 oktober 1986 in 's - Hertogenbosch. Martin is opgegroeid met het Nederlandstalige lied. Elke dag stond er muziek aan van Koos Alberts, Marianne Weber, Frans Bauer en meer.

Ook familieleden zaten in de muziek, zoals zijn oom's die  accordeon hebben gespeeld. Omdat Martin niet overweg kon met een accordeon besloot hij zelf te gaan zingen Het echte werk is allemaal begonnen op camping De Rietschoof in Aalst. Het openingsbal vond daar plaats en vrienden vroegen aan hem of hij ook een keer ging zingen.

Martin pakte de microfoon en zong vol overgave diverse nummers van verschillende bekende artiesten.

Na het zingen kreeg Martin vele complimenten en besloot hierdoor een eigen CD te maken. Martin had contact gezocht met Frank Ferrari  (Bekend van Monza) en vroeg of hij nummers voor hem wilde schrijven. Na lang werken zijn ze inmiddels klaar en de resultaat mag er zijn.

De titel van de nummers zijn "Loverboy" en "Ik zal er altijd voor je zijn". Inmiddels is er weer een nieuwe CD uitgekomen van Martin en is deze zelfs alarmschijf op Radio Mexico Den Bosch geweest. In samenwerking met Tonny vd Ven Productions en Waylon vd Heijden (beter bekend als Dj Goldfinger) is Martin bezig geweest met deze nieuwe dansbare klanken.  Daarnaast was Martin op 27 januari 2008 uitgenodigd voor de "Brabantse Nieuwe" van Brabant Party en heeft daar gezongen tijdens de opnames. De opname was 15 februari te zien op Omroep Brabant